English Deutsch Magyar
logo Ingatlan Üzletviteli Tanácsadás Nemzetközi Kereskedelem

Határok nélküli vállalat

Kereskedőként lépünk fel szállítók és felhasználók között, valamint számos értékteremtő szolgáltatást kínálunk. Kereskedésünk alapját képezik nyersanyagok és késztermékek egyaránt, melyek többsége magas minőségű alumíniumoxid (Al2O3) és szilíciumkarbid (Sic) alapú. Adott ügyletben vállalhatunk megbízó ill. közvetítői szerepet is. Ha megbízóként lépünk fel, mi kötjük a szerződést, átvállaljuk a kockázatot és számlázunk a vevőnek. Amennyiben a kereskedelmi ügynök szerepét vállaljuk, a szállító közvetlenül a vevőnek számláz.

Cégünk önálló termelési egységgel nem rendelkezik, és függetlenül tevékenykedünk. Minden termelés és nemesítés bérmunka igénybevételével történik, csak kiválasztott partnervállalatokkal dolgozunk együtt. E függetlenségnek köszönhetően az ügyfél igényeinek megfelelően - tekintettel a minőségre, specifikációkra, pénzügyi feltételekre, szállításra - képesek vagyunk objektíven a helyes döntést meghozni.

A nemzetközi kereskedelem területén szerzett siker nem csak a jó terméktől, vagy jó szolgáltatástól függ. A versenyképes ár mellett még igen fontos a piac és a döntéshozatal mechanizmusának ismerete, melyek elengedhetetlenek a sikerhez. Röviden összefoglalva: meg kell értenünk a piacot és emellett partnerünk üzleti kultúrájának megfelelően kell gondolkodnunk és cselekednünk. Dolgok, amelyeket megértettünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését egy partneri együttműködésre, örömmel fogadjuk megkeresését!