English Deutsch Magyar
logo Ingatlan Üzletviteli Tanácsadás Nemzetközi Kereskedelem

Jogi nyilatkozat

A honlapon található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetik a tanácsadóval folytatott konzultációt. Mielőtt döntést hoz, vagy egy adott lépést megtesz, minden esetben forduljon tanácsért egy szakértőhöz.

Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a honlapon található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be; ennek ellenére az Immowest Hungary nem felel azok pontosságáért és aktualitásukért, illetve az azok felhasználásából eredő következményekért.

A látogató az oldalon található információkat kizárólag saját felelősségére használhatja, és azok teljességét, pontosságát, időszerűségét valamint az azok felhasználásából eredő eredményeket az Immowest Hungary nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos felelősséget, beleértve többek között a teljesítésre, a piacképességre és a valamilyen konkrét célra való felhasználhatóságra vonatkozó garanciát is.

Az Immowest Hungary és azok üzlettársai, ügynökei és alkalmazottai semmilyen körülmények között sem tartoznak felelősséggel Önnek vagy bárki másnak olyan döntésekért vagy lépésekért, melyeket az ezen a honlapon található információk alapján hoztak vagy tettek, továbbá semmilyen járulékos, különleges vagy hasonló kárért sem.

Az oldal olyan linkeket tartalmazhat, melyek egy harmadik fél által fenntartott honlapra mutatnak, ezeket az Immowest Hungary-nak nem áll módjában ellenőrizni. Az Immowest Hungary az egyéb honlapokon található információk pontossága vagy bármely más tulajdonsága tekintetében semmilyen felelősséget nem vállal.