English Deutsch Magyar
logo Ingatlan Üzletviteli Tanácsadás Nemzetközi Kereskedelem

Ügyelünk a részletekre

Az ingatlanok rendszerint hosszú távú befektetések, nem tartoznak azon vagyontárgyak közé, melyek gyakran cserélnek gazdát. Többnyire nagyobb mértékű befektetésekkel állnak kapcsolatban. Ennélfogva elengedhetetlen, hogy minden döntést egy átfogó és jól átgondolt folyamat előzzön meg. Mindez elegendő indok arra, hogy megbízható és hozzáértő partnerekkel dolgozzunk együtt.

Az ingatlanértékelés területén szerzett, sokéves tapasztalatainkra alapozva, ügyfeleink számára az adásvételi elemzések folyamán személyre szabott Due Diligence („körültekintő átvilágítás”) folyamatokat végzünk minden vagyontárgy esetén. Eközben megvizsgálunk minden, az érték szempontjából fontos tényezőt és felbecsüljük az ingatlant a nemzeti vagy nemzetközi szabványok szerint. Tapasztalattal rendelkezünk az elismert értékelési módszerek területén, legyen az például az Európai Értékelési Szabványok (European Valuation Standards) – az ún. Blue Book – vagy pedig RICS Értékbecslési Szabványok (Royal Institution of Chartared Surveyors) – az ún. Red Book módszerei.

Az Ön befektetésének sikeres megvalósításához gyakran szükség van minden lehetőség és kockázat piacközpontú és független elemzésére. A megvalósíthatósági tanulmányaink ügyfeleinknek szakmailag jelentős és tartalmas információkkal szolgálnak. Az elemzésekkel még a korai stádiumban foglalkozunk, így értékes döntési alapot tudunk az Ön rendelkezésére bocsátani. A gyakorlatban ez minden esetben elengedhetetlennek bizonyult.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését egy partneri együttműködésre, örömmel fogadjuk megkeresését!